Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Millora en la senyalització de camins

13/03/2017

Aquesta setmana hem posat dos pals de senyalització a la zona del grau de Sant Jaume al Santuari de Lord.

Un dels indicadors mostra el trencall per anar el mirador que aquest any hem condicionat amb record del nostre amic Josep Cases, membre destacat de l’organització de la nostra caminada i que poc després de la caminada de l’any passat ens va deixar a causa d’una greu malaltia.

L’altre indicador esta situat en un trencall de camins una mica més avall que l’anterior i que per un costat mostra el camí de tornada cap a l’aparcament del Santuari, i per l’altre costat ens indica el camí per anar a la casa de Sallort.

Els senyals que hem fet servir són del mateix tipus dels que hi ha en aquest indret.

Millora en la senyalització de camins

La 25ena. visita el Santuari de Lord

08/03/2017

Fa 20 anys que la nostra caminada no pujava al Santuari de Lord, lloc emblemàtic de la Vall.
Va ser en la 5ena. Caminada que enfilàrem el Grau del Santuari per visitar aquest lloc privilegiat pel seu emplaçament. L'església i la resta d'edificacions formen un bell conjunt que sorprenen al visitant sobretot tenint en compte el paratge on estan ubicades.
La baixada serà pel Grau de Sant Jaume que ofereix unes vistes espectaculars sobre l'embassament de la Llosa del Cavall, la Serra de Busa i una mica més allunyades la Serra del Vert i la Serra del Port del Comte.
La ruta serà d'una mica més de 13 Kms. i amb un desnivell positiu d'uns 680 metres. Us adjuntem el mapa i el perfil de la caminada.

Fitxers:
La 25ena. visita el Santuari de Lord

Treballant per la 25a caminada

04/03/2017

Últimament hem estat molt callats però això no vol dir que no estiguem pensant i treballant per la caminada d’aquest any.

Ja hem condicionat algun tram de camí i el cap de setmana passat ens vàrem dedicar a netejar una raseta dels neumàtics que hi havien tirat ja fa uns quants anys. Heu de pensar que en vàrem omplir 3 remolcs, un d’ells de grans dimensions.

Aquest any la caminada serà el 15 d’abril i la sortida estarà situada a la Plaça del Mur de Sant Llorenç.

Properament ja us anirem informant del recorregut i altres dades d’interès.

Treballant per la 25a caminada

25 Anys de caminades

25/02/2017

Ja en són 25 les caminades que aquesta Agrupació Excursionista ha organitzat.

I el que ens fa més contents es que en aquests 25 anys hem anat aglutinant al voltant d’aquesta activitat un conjunt de voluntaris que ho han fet possible. A molts d’ells ja no cal que els hi diguis res, ja es reserven el Dissabte Sant o el dia abans per col·laborar amb aquesta tasca. Altres, ens dediquen algun dia dels caps de setmana anteriors a la caminada per endreçar camins o altres feines que s’han de portar a terme. Moltes gràcies de tot cor.

També ens satisfà molt que hi ha un conjunt de caminants que any rere any ens voleu fer companyia en aquella data, i alguns que veniu de ben lluny. Moltes gràcies també a vosaltres.

25 Anys de caminades

Petició de fotografies

28/11/2016

La caminada popular de la Vall de Lord de l’any 2017 serà la 25ena. edició.
Per aquest motiu ens agradaria celebrar aquest aniversari fent un recull de fotografies de totes les edicions anteriors. Buscant els nostres arxius hem vist que tenim molt poc material fotogràfic de les 9 primeres edicions que corresponen als anys compresos entre 1993 i el 2001, és a dir, de la 1a. a la 9ena. edició.
Per aquest motiu demanem que si teniu alguna fotografia o algun material relacionat amb la caminada d’alguna d’aquestes edicions, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Us agrairem molt la vostra col·laboració.

La fotografia del costat correspon a la primera caminada (any 1993), foto obra de Mn. Francesc Bajona i cedida per Josep M. Muntada Piqué"

Petició de fotografies
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet