Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

26a Caminada

Falten 13 dies i 14 hores!

  • Data: 31/03/2018
  • Hora: 08:00
  • Lloc: Poble de la Coma

25 Anys de caminades

25/02/2017

Ja en són 25 les caminades que aquesta Agrupació Excursionista ha organitzat.

I el que ens fa més contents es que en aquests 25 anys hem anat aglutinant al voltant d’aquesta activitat un conjunt de voluntaris que ho han fet possible. A molts d’ells ja no cal que els hi diguis res, ja es reserven el Dissabte Sant o el dia abans per col·laborar amb aquesta tasca. Altres, ens dediquen algun dia dels caps de setmana anteriors a la caminada per endreçar camins o altres feines que s’han de portar a terme. Moltes gràcies de tot cor.

També ens satisfà molt que hi ha un conjunt de caminants que any rere any ens voleu fer companyia en aquella data, i alguns que veniu de ben lluny. Moltes gràcies també a vosaltres.

25 Anys de caminades

Petició de fotografies

28/11/2016

La caminada popular de la Vall de Lord de l’any 2017 serà la 25ena. edició.
Per aquest motiu ens agradaria celebrar aquest aniversari fent un recull de fotografies de totes les edicions anteriors. Buscant els nostres arxius hem vist que tenim molt poc material fotogràfic de les 9 primeres edicions que corresponen als anys compresos entre 1993 i el 2001, és a dir, de la 1a. a la 9ena. edició.
Per aquest motiu demanem que si teniu alguna fotografia o algun material relacionat amb la caminada d’alguna d’aquestes edicions, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Us agrairem molt la vostra col·laboració.

La fotografia del costat correspon a la primera caminada (any 1993), foto obra de Mn. Francesc Bajona i cedida per Josep M. Muntada Piqué"

Petició de fotografies

Caminada per la Marató

23/11/2016

Per quart any consecutiu col.laborem amb la Residència La Vall amb l'organització d'una caminada per recaptar fons en benefici de la Marató de TV3.

Aquest any la Marató destinarà la recaptació per combatre l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Hi haurà dos recorreguts: Un de 7 Km. amb destí a l'ermita de Sant Serni i un altre de curtet amb destí a l'ermita de Santa Creu.

No us perdeu la magnífica xocolatada que ens prepararan les cuineres de la residència!!!

Caminada per la Marató

Estadístiques i agraïments

30/03/2016

A la part de sota d'aquesta notícia trobareu un arxiu amb estadístiques de la nostra caminada. N’hi ha per poblacions, comarques, edats i sexe.

Aquest any volem fer una menció especial a la empresa Knauf, per la bona predisposició que vàrem rebre des del primer moment per tal de poder utilitzar les seves instal·lacions com a punt de sortida i arribada d’aquesta edició de la prova.

També volem agrair especialment a l’entitat Divulgalord per la dedicació que van tenir durant tot el matí explicant el funcionament dels antics forns de guix, i així donar a conèixer aquest petit patrimoni.

Fitxers:
Estadístiques i agraïments

1495 participants.

28/03/2016

La caminada d’enguany va estar presidida pel bon temps. Encara que en el moment de la sortida la boira estava present, molt aviat es va desfer i va permetre gaudir als participants d’unes bones panoràmiques de la Vall.

Aquest any la pujada era exigent i alguns caminats se’ls hi va fer una mica dur, sembla però, que les bones vistes i altres al·licients del recorregut van compensar l’esforç.

Com sempre diem, moltes gràcies als nombrosos col·laboradors que ens ajuden a preparar la caminada setmanes abans, i als que dediquen el matí del dissabte per atendre la gent en els diferents controls de pas. I molts gràcies els que voleu participar d’aquesta festa que és la nostra caminada.

A per la 25 ena.!!!!!!

1495 participants.
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet