Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

26a Caminada

Falten 13 dies i 13 hores!

  • Data: 31/03/2018
  • Hora: 08:00
  • Lloc: Poble de la Coma

Sopar de col·laboradors

09/04/2017

En motiu del 25è aniversari de la nostra caminada, aquest dissabte hem fet un sopar d’agraïment amb els col·laboradors de la caminada i les seves parelles.

Així ahir ens vàrem aplegar 136 persones al Bar-Restaurant El Jardí de Sant Llorenç de Morunys per compartir un àpat i posteriorment visualitzar un vídeo commemoratiu d’aquests 25 anys de caminades.

Va ser un acte molt senzill però molt carregat d’emotivitat.

Sopar de col·laboradors

Fulletó de la 25ena. Caminada

16/03/2017

En l’arxiu adjunt us podeu descarregar el tríptic de la caminada d’aquest any.

Al fulletó trobareu una detallada descripció de l’itinerari, del que destacaríem les bones vistes que ens oferirà la pujada cap al Tossal del Santuari i posteriorment la visita al mateix Santuari de Lord. La baixada del Santuari tampoc us deixarà indiferents per que el grau de Sant Jaume ofereix unes panoràmiques excel·lents sobre l’embassament de la Llosa del Cavall i la Serra de Busa i d’els Bastets al darrera.

L’esmorzar el farem a tocar de la casa de Sallort i posteriorment retornarem a la carretera del Santuari per un interessant camí que hem recuperat per aquesta ocasió.

Al fulletó també trobareu horaris d’inscripció, de sortida i tota una sèrie de recomanacions a tenir en compte.

Fitxers:
Fulletó de la 25ena. Caminada

Millora en la senyalització de camins

13/03/2017

Aquesta setmana hem posat dos pals de senyalització a la zona del grau de Sant Jaume al Santuari de Lord.

Un dels indicadors mostra el trencall per anar el mirador que aquest any hem condicionat amb record del nostre amic Josep Cases, membre destacat de l’organització de la nostra caminada i que poc després de la caminada de l’any passat ens va deixar a causa d’una greu malaltia.

L’altre indicador esta situat en un trencall de camins una mica més avall que l’anterior i que per un costat mostra el camí de tornada cap a l’aparcament del Santuari, i per l’altre costat ens indica el camí per anar a la casa de Sallort.

Els senyals que hem fet servir són del mateix tipus dels que hi ha en aquest indret.

Millora en la senyalització de camins

La 25ena. visita el Santuari de Lord

08/03/2017

Fa 20 anys que la nostra caminada no pujava al Santuari de Lord, lloc emblemàtic de la Vall.
Va ser en la 5ena. Caminada que enfilàrem el Grau del Santuari per visitar aquest lloc privilegiat pel seu emplaçament. L'església i la resta d'edificacions formen un bell conjunt que sorprenen al visitant sobretot tenint en compte el paratge on estan ubicades.
La baixada serà pel Grau de Sant Jaume que ofereix unes vistes espectaculars sobre l'embassament de la Llosa del Cavall, la Serra de Busa i una mica més allunyades la Serra del Vert i la Serra del Port del Comte.
La ruta serà d'una mica més de 13 Kms. i amb un desnivell positiu d'uns 680 metres. Us adjuntem el mapa i el perfil de la caminada.

Fitxers:
La 25ena. visita el Santuari de Lord

Treballant per la 25a caminada

04/03/2017

Últimament hem estat molt callats però això no vol dir que no estiguem pensant i treballant per la caminada d’aquest any.

Ja hem condicionat algun tram de camí i el cap de setmana passat ens vàrem dedicar a netejar una raseta dels neumàtics que hi havien tirat ja fa uns quants anys. Heu de pensar que en vàrem omplir 3 remolcs, un d’ells de grans dimensions.

Aquest any la caminada serà el 15 d’abril i la sortida estarà situada a la Plaça del Mur de Sant Llorenç.

Properament ja us anirem informant del recorregut i altres dades d’interès.

Treballant per la 25a caminada
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet