Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Preparatius de la 26ena. Caminada

20/02/2018

La neu aquest any ens esta fent la punyeta i ens ha impedit de començar les tasques de condicionament dels camins fins aquest passat cap de setmana.

Malgrat això, tot estarà a punt per que el dia 31 de març puguem gaudir d’uns camins en bones condicions.

Amb la participació de set voluntaris el diumenge ens vàrem centrar en la recuperació del antic camí de les Morreres i del camí del Reguer, tots dos situats al nord-oest de La Coma.

Preparatius de la 26ena. Caminada

Calendari de Caminades Populars 2018

06/02/2018

En l'arxiu adjunt trobareu en format pdf el calendari de caminades populars del 2018.

Aquest calendari engloba pràcticament totes les caminades que es celebren a les comarques de l'Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Solsonès i Cerdanya.

Fitxers:
Calendari de Caminades Populars 2018

Caminada 2018

30/01/2018

Aquest any la caminada serà el dia 31 de març, que com cada any s’escau en Dissabte Sant.

El recorregut d’aquesta edició tindrà la sortida al poble de la Coma i recorrerà íntegrament per camis d’aquest municipi, alguns d’ells inèdits.

Properament ja anirem donat d’altres detalls.

Caminada 2018

Recaptació de la caminada per la Marató de TV3

15/12/2017

Des de la Residència la Vall ens informen que el que es va recaptar a la caminada que es va fer el passat dia 9 va ser de 572,17 €. Aquesta quantitat s’afegirà al que ja s’ha anat aconseguint en les activitats que la Residència la Vall ha organitzat del 1 al 10 de desembre en benefici de la Marató, activitats que serveixen també per dinamitzar la residència.

Des de A.E. Ja Arribarem Club animem a la residència a continuar amb aquesta tasca i aprofitem per agrair a la gent que hi ha col·laborat.

Recaptació de la caminada per la Marató de TV3

Caminada per la Marató de TV3

01/12/2017

Com ja hem vingut fent aquests últims anys, la nostra entitat col·labora amb la Residència la Vall en l’organització de la caminada en favor de la Marató de TV3.

De fet són dos recorreguts diferents per tal de que tothom pugui venir. Es pot triar entre una passejada fins a l’ermita de Santa Creu on us espera una bona xocolatada amb coca (1,5Km), o si sou una mica caminadors us aconsellem un recorregut de 7 Km fins a l’ermita de Sant Serni, allà també hi trobareu una bona xocolatada.

Caminada per la Marató de TV3
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet